Categorie: Nieuws uit de regio

Koppel gekneld na uitwijkmanoeuvre

gepost 7 years ago, op vrijdag, 10 februari 2017 door

Op de N44 in Maldegem zijn de twee inzittenden van een wagen, een koppel uit Maldegem, gisteren rond 17.40 uur gekneld geraakt nadat ze tegen een boom knalden. Ze moesten uitwijken voor een bestuurder die vanuit de Groot Burkelkalseide op de expresweg draaide. Ze verkeren niet in levensgevaar.
De bestuurder die van de Groot Burkelkalseide kwam gereden, schatte de verkeerssituatie volgens de politie verkeerd in. Hij merkte de wagen van het koppel uit Maldegem niet op, waardoor die moesten uitwijken om een aanrijding te vermijden. Hun wagen ging rechts van de weg af, knalde frontaal tegen een boom en begon te tollen om tien meter verder tot stilstand te komen.

De brandweer moest ter plaatse komen omdat de twee inzittenden gekneld zaten in de wagen. Nadat de brandweer een zijdeur verwijderde, kon het koppel twintig minuten na de crash bevrijd worden. Hun verwondingen bleken mee te vallen, ze waren nog bij bewustzijn en er is geen sprake van levensgevaar. Ze werden ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. (WSG)


  • Bron: Het Laatste Nieuws