gepost 6 years ago, op dinsdag, 6 maart 2018 door Wim Van Geert

Dirk heeft aanstaande donderdag 8 maart Isolde Delanghe te gast in de studio. Isolde is directeur bij Mode Unie en organiseert deze week de 'Lingerieweek' in samenwerking met Think-Pink, de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie.

Troeven lingeriespeciaalzaak in de kijker tijdens Lingerieweek

Zelfstandige lingeriezaken zijn dagdagelijks in de weer om een vrouw goed en comfortabel te doen voelen door haar op te meten, het juiste advies te geven rond pasvorm, maat, kleur, stijl,…. Dat advies is in ieder geval geen overbodige luxe: uit een onderzoek blijkt immers dat maar liefst 70 % van de vrouwen de foute BH-maat draagt. De hoofdreden hiervoor is omdat de meeste vrouwen gewoonweg hun maat niet kennen. De foute maat kan diverse gevolgen hebben: pijnlijk gevoel, rugklachten, verlies van vorm en stevigheid, irritatie van de huid,… en zorgt er op die manier voor dat vrouwen zich niet lekker in hun vel voelen.

Om consumenten nog beter vertrouwd te maken met de troeven die de zelfstandige lingeriedetaillist hen kan bieden, organiseert Fedelin voor de eerste keer de Lingerieweek 2018. Deze week zal doorgaan van maandag 5 t.e.m. zaterdag 10 maart 2018 en is opgebouwd rond Internationale Vrouwendag (8 maart). Een dag waarop er aandacht geschonken wordt aan belangrijke thema’s die vrouwen aanbelangen. Zich goed in het vel voelen is daar zeker één van.

Meer dan 80 zelfstandige lingeriespecialisten van over heel Vlaanderen slaan hiervoor de handen in elkaar! In België zijn meer zelfstandige lingeriedetaillisten per inwoner dan waar ook ter wereld en de Belgische consument zoekt voor de aankoop van lingerie, ook in dit digitale tijdperk, nog liefst het vertrouwen op die geboden wordt door vakspecialisten.

Fedelin werkt voor deze actie samen met Think-Pink, de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie.

In elke deelnemende winkel is hierbij een roze spaarvarken te koop voor vijf euro. De opbrengst gaat integraal naar het Share your Care Fonds van Think-Pink, dat lotgenoten een zorgeloos moment bezorgt, in en buiten borstklinieken.


  • Bron: Eigen redactie