gepost 7 years ago, op zondag, 18 december 2016 door Crew

Vanavond is het de eerste uitzending van Crossing Borderlines op KIX!

Vanaf 17u tot 23u laten Config, Stemvork, Christopher, Pete O'deep, D-Luxe en Wess Vida hun beste kwaliteitsmuziek op jullie los! Gedurende zes uren nemen onze huisdj's jullie mee naar de meest trendy Clubs, zonnige stranden en nog zoveel meer. Kortom: MAXIMAAL genieten.

Om 17u begint oudgediende Config eraan met zijn gekende mix van kwaliteitsvolle zweefplaatjes en funky beats! Een uur later neemt nieuwe collega Stemvork het over, hij staat bekend voor zijn leuke mixen tussen zwevende melodiƫn, gekruid met een lekker brokje energie. Om 19u is het tijd voor Christopher, 'the man who needs no introduction'. Samen met Config is hij al jarenlang actief op de radio. Een super presentator maar nog veel meer een man met smaak voor de juiste beats die zijn klassiekers kent!

Halfweg de show komt Pete O'deep op de proppen om een uur lang het beste van zichzelf te geven. Pete is geen onbekende in de omstreken, en na vanavond zal hij ook zijn indruk op jullie nagelaten hebben. Om 21u is het tijd aan D-Luxe, ook hij staat in de omstreken bekend als een klasbak en laat nu eindelijk zijn kunsten horen op KIX. Tenslotte sluiten we af met Wess Vida, ook hij treedt pas toe tot de crew, maar is allesbehalve een onbeschreven blad. Vele residencies passeerden reeds de revue maar nu is hij eindelijk ook te horen op KIX.

Elk van deze dj's brengen hun persoonlijke stijl mee en bundelen het samen in een 6 uur durende show, Crossing Borderlines!

Laat je verrassen, en vooral geniet MAXIMAAL!


  • Bron: Eigen redactie