Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 17 april 2024

gepost 2 weeks ago, op dinsdag, 16 april 2024 door Crew

De slechte weersvoorspellingen doen de geplande Buitenspeeldag van deze woensdag 17 april in Aalter verhuizen naar een nieuwe locatie. Er wordt gespeeld in de grote sportzaal in het Sportpark van Aalter. Stad Eeklo komt ook met een noodoplossing en laat de Buitenspeeldag dit jaar binnen plaats vinden in het Sportpark. En in Maldegem gaan alle activiteiten verhuizen naar de sporthal Meos.

—--------------------------------------------------

De creatiefste leerlingen van College ten Doorn staan op donderdag 18 en vrijdag 19 april op het podium van de polyvalente zaal van de school als De Helden. Op College ten Doorn loopt al bijna 25 jaar het muzisch project De Helden. Tickets kosten 10 euro en zijn te koop via het Facebook-evenement.

—------------------------------------

Portland mag de zomer van muziekclub N9 in Eeklo officieel aftrappen op vrijdag 21 juni. Niet de muziekclub zelf, maar wel de historische Huysmanhoeve in Eeklo vormt het ideale decor voor de indiefolk van Jente Pironet en co. Ze komen er op 21 juni hun festivalset try-outen. Tickets kosten 25 euro en zijn nu te koop. Info: www.n9.be.

—--------------------------------

De Verstelling organiseert op zaterdag 20 april opnieuw een Repair Café in Eeklo. Repair Café Eeklo draait op volle toeren. De laatste edities werden er gemiddeld een tachtigtal voorwerpen voor herstel aangeboden.

—-------------------------------------------

De Kleine Bogaardestraat in Maldegem wordt een week lang plaatselijk afgesloten en dit tot en met woensdag 24 april. Doorgaand verkeer kan omrijden via de Koningin Astridlaan.

—--------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws