Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws vrijdag 13 juli

gepost 2 years ago, op donderdag, 12 juli 2018 door Crew

Een fietser is zwaar gevallen in de spoorwegtunnel in Aalter. De man werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De omstandigheden zijn nog onduidelijk, daarom werd het parket opgeroepen. De tunnel werd gebouwd in 1984. “De fietspaden zijn er veel te smal”, zegt burgemeester Patrick Hoste (CD&V), “maar kunnen niet zomaar verbreed worden”. Er wordt wel gekeken voor oplossingen bij de heraanleg van de stationsbuurt.

In Brugge opent op 1 september een nieuwe basisschool op de site van de oude kazerne langs de Peterseliestraat. De Witte Stamroos is een bijbelgetrouwe school. Er zijn ondertussen al twintig leerlingen tussen 2,5 jaar en 12 jaar ingeschreven. Wie meer info wil, kan terecht op www.dewittestamroos.be.

De Meetjeslandse rappers The Sloofs zijn terug. Mike Claeys en Bart Soens maken hun comeback op de Gentse feesten. Later treden ze op het Herbakkersfestival in Eeklo op. Ze brengen ook een nieuwe single ‘Portefoelde’ uit. Die werd al meer dan 10 000 keer bekeken op Facebook en You Tube.


  • Bron: Het Laatste Nieuws

Kia juni 2020