Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws maandag 18 april

gepost 6 years ago, op zondag, 17 juni 2018 door Crew

Twee jongeren van 18 en 16 jaar uit Brugge werden vorige dinsdag als vermist opgegeven bij de politie. de twee zijn een koppel en kwamen niet thuis en konden niet bereikt worden via de telefoon. De politie vond de twee in een hotel in Oostende. Ze verwittigden de ouders, die de twee meteen een uitbrander gaven.

Een veertiger uit Eeklo riskeert dertig maanden cel voor het telen van cannabis en het verkopen van wiet en speed. Hij teelde de drug in het tuinhuis van zijn partner in Gent. Ze wist er naar eigen zeggen niets van. De man maakte haar wijs dat hij daar zijn elektriciteitskaart oplaadde; de vrouw riskeert ook achttien maanden cel, maar de man verdedigt haar. Volgens hem wist ze inderdaad van niets en wilde hij haar erbuiten houden. Ze riskeren verder nog allebei een boete van 8.000 euro.

De politie Aalter-Knesselare waarschuwt voor fake news. Er werd een bericht op Facebook geplaatst waarin stond dat de mensen moeten opletten voor een grijze Fiat Ducato, want de eigenaars zouden kinderen ontvoeren. Het bericht zorgde in korte tijd voor heel wat onrust. Het werd meer dan duizend keer gedeeld. De politie zegt dat die informatie niet klopt, want er werd geen aangifte gedaan dat er kinderen ontvoerd zouden zijn. De politie nam ook al contact op met de vrouw die het bericht op Facebook plaatste en die had geen grondige verklaring waarom ze het bericht postte.


  • Bron: Het Laatste Nieuws