Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 2 december 2022

gepost 1 year ago, op donderdag, 1 december 2022 door Crew

In het weekend van 3 en 4 december wordt het treinverkeer tussen Gent en Brugge opnieuw onderbroken, door werken in Aalter. Infrabel werkt verder aan het derde en vierde spoor tussen Gent en Brugge. Ter hoogte van Aalter en Bellem worden werken uitgevoerd aan de bovenleiding, seinrichting en wissels.

—-------------------------------

Zondag 4 december kan je in het Sportpark van Eeklo naar het Springfestival. Er wordt een mix van springkastelen voorzien Natuurlijk mag ook een bezoek van de Sint niet ontbreken. Het Springfestival is gratis, maar wie een cadeau van de Sint wil, moet wel op voorhand inschrijven.

—----------------------------------

Heel wat feestvierders vinden het leuk om op oudejaar rond middernacht vuurpijlen de lucht in te schieten. Maar in Sint-Laureins wordt dat ook dit jaar verboden. Er wordt door Sint-Laureins zelf ook geen vuurwerk of geluidsarm vuurwerk georganiseerd. De politie zal controleren.

—----------------------------

Eeklo gaat bestuderen of er op het Jan-Frans Willemsplein, aan de feestzaal Mimosa, op twee niveaus kan geparkeerd worden. De geplande ondergrondse centrumparking onder Decora komt er niet, en dus wordt naar alternatieven gezocht.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws