Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 7 november 2022

gepost 1 year ago, op maandag, 7 november 2022 door Crew

Het Parket van Oost-Vlaanderen is op zoek naar de 63-jarige Gerda Van Durme uit Evergem. Op vrijdag 28 oktober werd ze voor het laatst gezien in het psychiatrisch centrum Sleidinge in de Weststraat in Evergem. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de vrouw. Wie meer informatie heeft over de verdwijning van Gerda, kan contact opnemen met de politie via [email protected] of op het gratis nummer 0800/ 30. 300.

—----------------------------------

Een 42-jarige man uit Eeklo riskeert een effectieve celstraf van één jaar wegens ernstige feiten van geweld tegenover zijn partner. Onder invloed van drugs sloeg hij haar bont en blauw. Niet voor het eerst, want enkele maanden geleden kreeg hij nog voor identieke feiten een celstraf van 30 maanden opgelegd.

—------------------------------

De verbouwingswerken aan Cultuurcentrum De Herbakker in Eeklo zijn pas in augustus gestart, maar lagen vorige maand al enkele weken stil. Voormalig cultuurschepen Rita De Coninck (CD&V) maakt zich zorgen. Ze vreest dat de werken zullen uitlopen en ook een pak duurder zullen uitdraaien.

—----------------------------------------

Begin dit jaar hebben 800 Eeklonaars de enquête van de Buurtmonitor ingevuld. De resultaten worden vanaf 17 november bekend gemaakt. In de enquête werden inwoners bevraagd over hun tevredenheid over de buurt. Meer info via www.eeklo.be/buurtenmonitor.

—----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws