Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 5 december 2022

gepost 1 year ago, op maandag, 5 december 2022 door Crew

Drie Belgische distributeurs en producenten van schoonmaakproducten smelten samen tot één groep: Salubris. De nieuwe groep huist in de Leon Bekaertlaan in Aalter, en wordt gevormd door drie bestaande bedrijven: Essef, Salubris en Igepa Cleaning. De nieuwe groep telt een kleine zeventig medewerkers.

—----------------------------

Automobilisten in Oost-Vlaanderen letten beter extra op. Tot en met zaterdag 10 december zijn er extra verkeerscontroles. Het parket en de gouverneur van Oost-Vlaanderen organiseren samen met de lokale en federale politie een actieweek over de gevaren van alcohol- en druggebruik in het verkeer.

—----------------------------------

Studenten die in groep willen blokken kunnen in Aalter terecht in kunstencentrum ArtA’A en ook in jeugdcentrum Kadans. In de leeszaal van ArtA’A kunnen studenten tot en met vrijdag 27 januari 2023 terecht om te blokken. Er is ruimte voor 24 studenten.

—-------------------------------

Het jaar zit er bijna op en dus heeft de stad Eeklo de personeelsleden ontvangen die in 2022 met pensioen gegaan zijn. De bubbels werden ontkurkt voor Mark Van Hamme van de sportdienst, en vier mensen uit de poetsdienst en thuiszorg: Myriam Goethals, Christine Goethals, Lieve Dooms en Eddy Roesbeke.

—--------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws