Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 25 juli 2022

gepost 1 year ago, op maandag, 25 juli 2022 door Crew

De sportterreinen aan de Zandvleuge in Eeklo zijn voortaan door elke sportclub van de stad bruikbaar. De site van de Zandvleuge is vooral de stek van de voetbalclub. Maar stad Eeklo heeft de exploitatie van de site Zandvleuge nu ook in handen van Farys gegeven. Die baten nu ook al het Sportpark en het zwembad van Eeklo uit.

—-----------------------------------

De hekkens in de Weibroekdreef in Aalter blijven nog een tijdje staan. De gemeentelijke diensten van Aalter hebber er hekkens geplaatst omdat er niet zou geparkeerd worden. Door het droge voorjaar en de warme zomer, groeit het gras niet zo snel dan voorzien. Vandaar dat de hekken toch nog een tijdje moeten blijven staan in de Weibroekdreef.

—-------------------------------------------

De gemeente Aalter gaat op zoek naar extra hosts en hostessen, die willen instaan voor officiële ontvangsten op het gemeentehuis. Er wordt gezocht naar mensen die zich vooral ’s avonds en op vrijdagnamiddag kunnen vrijmaken voor het verzorgen van recepties en officiële ontvangsten. Interesse? Bezorg je cv met een korte motivatietekst aan [email protected].

—--------------------------------------

Maldegem neemt deel aan de Week van de Duurzame Gemeente, van 18 tot 25 september. Dit jaar ligt de focus op het principe ‘Laat niemand achter’. “Maldegem gaat op zoek naar inwoners, organisaties, bedrijven en verenigingen die door hun acties bijdragen aan inclusie, gelijkheid, armoedebestrijding of een stem geven aan kwetsbare groepen.

—-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws