KIX Top-100

Selecteer en WIN

Selectiekeuze

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/REC-html40/loose.dtd"> <html><body><p>Kom zeker langs tijdens de uitzending in ons KIX-caf&eacute; Brug-Zuid nr 12 te Aalter om mee te feesten en wie weet maak je wel kans op de heel exclusieve "KIX Regenboogknuffel".</p></body></html>

Holebi Top 100 - 2019

Sorry, het stemmen is afgelopen!


Ter gelegenheid van de HOLEBI top 100 worden we nog een vleugje kleurrijker en vieren op zaterdag 11 mei feestelijk de regenboogmaand met de derde editie van de HOLEBI TOP 100 door jullie zelf samengesteld.

Meimaand, dé lentemaand, de maand waarbij het bij iedereen kriebelt, maar ook de regenboogmaand, het Eurosongfestival, de eerste Pride in Gent, de Pride te Brussel en op zaterdag 1 juni de finale van Mister Gay Belgium, kortom de feestmaand van de LGBT gemeenschap en de maand van de verdraagzaamheid. #daretobedifferent

Stel hier jouw favoriete top 5 samen.

Bovendien maak je kans op een weekendje electrisch rijden met de Kia e-Niro met overnachting in een romantisch hotel.

Feest live mee

De HOLEBI TOP 100 wordt uitgezonden op zaterdag 11 mei vanaf 14u00 en we feesten daarna gewoon door. Dat het een uitgelaten uitzending zal worden is nu reeds duidelijk. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd vanaf 14u00 in het KIX Café aan de studio (Brug-Zuid 12 te Aalter) om mee te swingen op de leukste muziek die jullie zelf kozen. De toegang is gratis.

Mister Gay Belgium komt tijdens de uitzending zijn finalisten voorstellen en er zijn tal van gasten. Gastheren Steven Devliegere en Kurt Willem nemen de presentatie van de HOLEBI Top 100 voor hun rekening. Kan je er zelf niet bij zijn, swing dan mee op de radio, op 104.7 FM Aalter – Brugge, 105.9 Maldegem – Damme of 106.3 Eeklo – Zeeuws Vlaanderen, via radiokix.be, of de gratis 'KIX Belgium' APP die je kan downloaden op iTunes of Google Play.
De HOLEBI TOP 100, in samenwerking met Mister Gay Belgium en KIA GRENSLAND te Gent, Eeklo en Deinze.

De nieuwe Kia e-niro

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid